Πέμπτη 22 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Πικετοφορία ενάντια σε ανεργία - ακρίβεια

Το μήνυμα ότι δε θα κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω από την απαίτησή τους να πληρώσει την κρίση η πλουτοκρατία, έστειλαν χτες το απόγευμα εργαζόμενοι της Λάρισας που, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, συμμετείχαν στην αγωνιστική πικετοφορία.

Η πικετοφορία ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο και συνεχίστηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τους διαδηλωτές να βροντοφωνάζουν συνθήματα κατά της ακρίβειας και της ανεργίας και διεκδίκησης ικανοποιητικών κλαδικών συμβάσεων κόντρα στην εργοδοτική πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Και διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους να εντείνουν την ταξική πάλη τους όχι μόνο για να αποκρούσουν την ολομέτωπη επίθεση που δέχονται τα δικαιώματά τους από το κεφάλαιο, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τους άλλους πολιτικούς υπηρέτες τους, αλλά και για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Οι πικετοφορίες του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλία θα συνεχιστούν σήμερα στο Βόλο, στις 7.30 μ.μ., με αφετηρία την πλατεία Πανεπιστημίου και αύριο Παρασκευή στα Τρίκαλα, στις 8.30 μ.μ., από την πλατεία Ρήγα Φεραίου και στην Καρδίτσα, στις 8 μ.μ., από την κεντρική πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ