Πέμπτη 22 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοδεία σε υπηρεσίες του δήμου

Στις εποπτείες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης περιόδευσε χθες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Μιλώντας στους εργαζόμενους, τους κάλεσε να αξιοποιήσουν τη ψήφο στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, που μαζί με την ανάπτυξη και τη μαζικοποίηση των ταξικών αγώνων, μπορούν να βάλουν εμπόδια στην αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική και σε μια πορεία να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια άλλη ανάπτυξη, σε όφελος των εργαζομένων και όχι των κερδών του κεφαλαίου.

Επισήμανε επίσης πως απέναντι στα λαϊκά προβλήματα δεν υπάρχουν «ανεξάρτητοι», «ακομμάτιστοι», «ανένταχτοι». «Ολοι είναι εξαρτημένοι και λογοδοτούν κάπου. Οσοι επικαλούνται κάτι τέτοια, λένε απλά ψέματα με στόχο να «κλέψουν» τη ψήφο των λαϊκών στρωμάτων. Χρησιμοποιούν την ταμπέλα της ανεξαρτησίας για να πάρουν ψήφους και να τις καταθέσουν στα κόμματά τους. Ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης είναι εντεταλμένος κρατικός υπάλληλος ενός μηχανισμού που είναι καθαρά κρατικός μηχανισμός σε τοπικό επίπεδο.

Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ο εκλεγμένος με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα είναι υπάλληλος του λαού και όχι υπάλληλος του κράτους ή της εκάστοτε κυβέρνησης».

Ο Σ. Ζαριανόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους, να αξιοποιήσουν την ευκαιρία των τοπικών εκλογών και να διορθώσουν την ψήφο του Οκτώβρη του 2009, δυναμώνοντας τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμο και Περιφέρεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ