Σάββατο 7 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παλιά τους τέχνη

Δεν πέρασε ούτε βδομάδα από την κινητοποίηση των αγροτών της Καρδίτσας, που οργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού και η κυβέρνηση, μέσω της αστυνομίας, παρεμβαίνει με στόχο να τρομοκρατήσει τους αγρότες και να σταματήσει τους νέους αγώνες που έρχονται.

Στο πλαίσιο αυτής της τακτικής, εκπρόσωπος της Τροχαίας Τρικάλων, τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων, «Η ΑΝΟΙΞΗ», καλώντας τον να πάει στην αστυνομία για να καταθέσει σχετικά με τη συμμετοχή αγροτών από τα Τρίκαλα στο μπλόκο της Νίκαιας, που έστησαν οι μικρομεσαίοι αγρότες της Θεσσαλίας, στη διάρκεια της μεγάλης, πανελλαδικής αγροτικής κινητοποίησης, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Γενάρη.

Βεβαίως, «παλιά μου τέχνη, κόσκινο» για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, να εξαπολύει αστυνομικές και δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγροτών, που αγωνίζονται κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά, μάλλον, θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί οι σημερινοί κυβερνώντες πως οι Θεσσαλοί αγωνιστές της αγροτιάς δε «χαμπαριάζουν» από τέτοια. Το απέδειξαν, πολλές φορές, στο παρελθόν, θα το αποδείξουν και τώρα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ