Σάββατο 7 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Με το ρόλο και τις επιλογές του

Το μίσος του απέναντι στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο ΛΑ.Ο.Σ., μέσω του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ο οποίος, καθόλου τυχαία, παραμονές της πλήρους παράδοσης της ΔΕΗ στα μονοπώλια και απευθυνόμενος (;) στους συνδικαλιστές του κλάδου, δήλωσε ότι «οι διακόπτες της ΔΕΗ ανήκουν στον ελληνικό λαό και όχι στη συντεχνία τους».

Κάποιος πρέπει να πει επιτέλους στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη να πάψει να επικαλείται το λαό για να δηλώσει την υποταγή του στα μονοπώλια. Τολμούν να επικαλούνται το λαό εκείνοι που μόλις την περασμένη Τετάρτη τόνιζαν ότι η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας ... «θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας»! Πραγματικά, έχουν μεγάλο θράσος. Κάτι που δείχνει όμως και πόσο αποφασισμένοι είναι να ... «παλέψουν» με κάθε τρόπο και κάθε κόστος, για οτιδήποτε χρειάζονται τα μονοπώλια.

Το ΛΑ.Ο.Σ. καθημερινά αποδεικνύει πως επικαλείται το όνομα το λαό, μόνο για να τον αποπροσανατολίσει και να τον παραδώσει βορά στα αρπακτικά, στην προκειμένη φάση, της ενέργειας. Γι' αυτό και κατασυκοφαντεί και υπονομεύει οποιαδήποτε εργατική - λαϊκή πάλη και διεκδίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ