Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Θεματοφύλακας του αντιλαϊκού μνημονίου

Για αποκλίσεις «από τους στόχους του Μνημονίου» εγκάλεσε χτες την κυβέρνηση η ΝΔ, η οποία κατά τα άλλα σηκώνει προπαγανδιστικά τη σημαία της καταψήφισης του μνημονίου από τους βουλευτές της! Επί της ουσίας, όχι μόνο στηρίζει το μνημόνιο, αλλά ζητάει και την επιτάχυνση των ρυθμών για την πλήρη υλοποίηση των βάρβαρων μέτρων που περιλαμβάνει.

Ταυτόχρονο, προσπαθεί με ψευτοκορόνες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της πλήρους σύμπλευσης με το ΠΑΣΟΚ, επικεντρώνοντας σκόπιμα την όποια κριτική στην υστέρηση των εσόδων του προϋπολογισμού.

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας της ΝΔ, Χρ. Σταϊκούρας, έκανε λόγο χτες για «λογιστικές ακροβασίες της κυβέρνησης», προσπαθώντας να συγκαλύψει τη συντονισμένη επιχείρηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να φορτώσουν νέα βάρη στην πλάτη του λαού.

Χωρίς φυσικά να αμφισβητήσει την εφαρμογή των φοροεισπρακτικών μέτρων, που πλήττουν τα λαϊκά στρώματα, έσπευσε για λογαριασμό του κόμματός του να προτείνει σαν «αντίδοτο» για την έξοδο από την κρίση μέτρα για τη «στήριξη της επιχειρηματικότητας», όπως η παραπέρα μείωση των φόρων και η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ