Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν σήμερα λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων στον κόμβο της Ακρόπολης και στην πλατεία Συντάγματος, ανακοίνωσε χτες η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων από τις εφτά το βραδύ της Παρασκευής, μέχρι να τελειώσουν οι εκδηλώσεις υποδοχής του 2000 που διοργανώνουν το υπουργείο Πολιτισμού και ο Δήμος Αθηναίων ως εξής: στην πλατεία Συντάγματος και στις οδούς Καραγιώργη Σερβίας, Ερμού, Μητροπόλεως, Φιλελλήνων, Πανεπιστημίου, Αμαλίας, Ακαδημίας και Σταδίου. Επίσης στον κόμβο της Ακρόπολης, στην πλατεία Ασωμάτων και στις οδούς Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτη, Ρ.Γκάλι, Χατζηχρήστου, Αμαλίας, Ασωμάτων και Ερμού.

Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατήσουν και εφόσον παραστεί ανάγκη, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επεκταθεί και σε μεγαλύτερο βάθος στους παραπάνω δρόμους.

Για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη στάθμευση και την κίνησή τους στην περιοχή γύρω από την πλατεία Συντάγματος και τον κόμβο της Ακρόπολης τις ώρες των εκδηλώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ