Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΚΑΒΑΛΑ
Περιοδεία στη δημοτική αγορά

Στο πλευρό των μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων στη δημοτική αγορά της Καβάλας, που μαζί με την πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού βρίσκονται αντιμέτωποι με την άγρια επίθεση της κυβέρνησης, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και ο Βασίλης Λιόγκας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι, την κατακόρυφη πτώση του τζίρου, για την αδυναμία τους να αναποκριθούν στις άμεσες υποχρεώσεις που έχουν και αφορούν την ασφάλισή τους, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του νερού κλπ. Αλλά και για ιδιαίτερα αιτήματα που αφορούν στη λειτουργία των καταστημάτων τους στη Δημοτική Αγορά με πρώτο και σημαντικότερο την ανάγκη μείωσης των ενοικίων που πληρώνουν τουλάχιστον κατά 30%, τη λήψη μέτρων για την καθαριότητα και την αναβάθμιση των ιχθυοπωλείων που παραμένουν στο υπόγειο και υποβαθμίζονται.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εξέφρασαν την υποστήριξή τους στα δίκαια αιτήματα των επαγγελματιών της δημοτικής αγοράς. Σημείωσαν τέλος πως οι τοπικές και περιφερειακές εκλογές είναι ευκαιρία, με τους αγώνες τους και την ψήφο τους, να τιμωρήσουν τα κόμματα του δικομματισμού που ευθύνονται για τα προβλήματά τους αλλά και τους υποψηφίους που στηρίζουν καθώς και τους δήθεν ανεξάρτητους, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν στάθηκαν δίπλα τους και ουσιαστικά με τη στάση τους έβαλαν πλάτη για να περάσουν τα μέτρα που τους επέβαλαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ