Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πολιτική αγυρτεία του «ανεξάρτητου» υποψήφιου του ΣΥΝ

Η αφερεγγυότητα, ο καιροσκοπισμός και ο πολιτικός αμοραλισμός που διακρίνει τον ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το στέλεχός του Σταμάτη Μπεχράκη, μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΣΥΝ, αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της ανακήρυξης του τελευταίου ως υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας.

Ο Στ. Μπεχράκης, σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, προσπάθησε να εμφανίσει τον εαυτό του «ανεξάρτητο», όπως και το συνδυασμό που ηγείται, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σκοπός της προσπάθειας είναι να κρατήσει ζωντανό το όραμα μιας ανεξάρτητης κίνησης, η οποία δε θα στοιχίζεται πίσω από κομματικές ιδεολογίες». Την ίδια στιγμή ο ίδιος είναι μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΣΥΝ και στελέχη που απαρτίζουν το συνδυασμό επίσης στελέχη του ΣΥΝ.

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο εκεί η πολιτική αγυρτεία του. Τόλμησε να επικαλεστεί τον Ντίνο Μακρόπουλο, εμβληματική μορφή της Μεσσηνίας, μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ για δεκαετίες, μέχρι το θάνατό του, λέγοντας, χωρίς τσίπα, ότι εμπνέεται από τους αγώνες του...

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, μεταξύ άλλων, σημειώνει σχετικά: «Είναι, βέβαια, λογικό οι "ανεξάρτητοι" του ΣΥΝ να παρουσιάζονται έτσι, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να πείσουν πλέον ως κόμμα, αφού ο λαός έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν μπορεί να τους έχει καμιά εμπιστοσύνη. Κατανοούμε το πρόβλημά τους και την αδυναμία τους να εμφανίζονται δημόσια δηλώνοντας την πραγματική πολιτική τους ταυτότητα.

Αλλά αγγίζει τα όρια της πολιτικής αλητείας αυτοί που ντρέπονται να πουν τι κόμμα είναι να καπηλεύονται για κάποιες ψήφους παραπάνω τον κομμουνιστή αγωνιστή Ντίνο Μακρόπουλο που έφυγε απ' τη ζωή φέροντας τον τιμημένο τίτλο του μέλους και του στελέχους του ΚΚΕ. Ο Ντίνος Μακρόπουλος, από παιδί στην Εθνική Αντίσταση, μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του δε λύγισε ποτέ, είχε σταθερό μέτωπο με τις επικίνδυνες αυταπάτες που προωθεί ο ΣΥΝ και το μπόι του βρίσκεται πολύ ψηλά για να το αγγίξουν οι ριψάσπιδες που γίνονται ρεζίλι πανελλαδικά για το πώς θα μοιράσουν τις καρέκλες στο πολιτικό αυτό μόρφωμα που έχουν δημιουργήσει.

Ας βγάλει συμπεράσματα ο καλαματιανός λαός από τις πρακτικές του "ανεξάρτητου" ΣΥΝ και ας του γυρίσει την πλάτη. Να υπερψηφίσει τα ψηφοδέλτια της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ" που στηρίζει το ΚΚΕ με υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Νίκο Γόντικα, υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη Μεσσηνίας τον Αριστείδη Δαμαλά και υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας τον Νίκο Διασάκο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι (2010-07-30 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2006-07-11 00:00:00.0)
Αγωνιστικοί συνδυασμοί συσπείρωσης (2006-03-24 00:00:00.0)
Τίμησαν τη μάχη της Αγουρελίτσας Μεσσηνίας (2005-07-23 00:00:00.0)
Πλατιά καταδίκη των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής (2003-02-21 00:00:00.0)
Το ηρωικό χωριό της Μάνης (1998-09-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ