Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για να αποκρουστεί η επίθεση

Περιοδεία του Θεοδόση Κωνσταντινίδη και του Σωτήρη Ζαριανόπουλου

Οι εργαζόμενοι στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πρέπει να κάνουν το βήμα και να εμπιστευθούν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», να μπουν αποφασιστικά στην πάλη για την απόκρουση της άγριας επίθεσης που εξελίσσεται σε βάρος του συνόλου των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού, να πάρουν θέση στο πλευρό του εργατικού λαϊκού κινήματος και να περάσουν στην αντεπίθεση, καθώς, ιδιαίτερα μετά τις εκλογές, η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα φορομπηχτικά μέτρα, νέες περικοπές και επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων.

Αυτό το κάλεσμα απηύθυναν στους εργαζόμενους της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (TV 100) και της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησαν χτες στα δύο ΜΜΕ, συνοδευόμενοι από υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους, αλλά και με τις διευθύνσεις της TV 100 και του «Αγγελιοφόρου» αναδείχθηκε η ανησυχία για τις εξελίξεις στο χώρο του Τύπου, καθώς και οι επιπτώσεις που θα έχουν στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων.

Σε αυτές ειδικά τις εξελίξεις αναφέρθηκαν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος και μιλώντας στους εργαζόμενους της Δημοτικής Τηλεόρασης, τόνισαν την ανάγκη αντίστασης και απειθαρχίας στον «Καλλικράτη». Οπως είπαν, η εφαρμογή του προβλέπει μείωση δαπανών από το 2011. Για τους εργαζόμενους στους δήμους και τις δημοτικές επιχειρήσεις έχει ήδη ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου» με την απόλυση των συμβασιούχων, ενώ με τις συγχωνεύσεις, που επιβάλλει ο «Καλλικράτης», αναμένονται μετατάξεις και νέες απολύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ