Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΠΙΕΡΙΑ
Διαδήλωσαν ενάντια στα διόδια

Μαζική και μαχητική πορεία ενάντια σε όλα τα διόδια πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στην Κατερίνη μετά από πρωτοβουλία των τριών συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο νομό Πιερίας (των δήμων Κατερίνης, Δίου - Ολύμπου, Πύδνας - Κολίνδρου) και του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι διαδηλωτές πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση των εθνικών αυτοκινητοδρόμων από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ .

Στην αρχή της εκδήλωσης διαβάστηκε το πλαίσιο της διεκδίκησης της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που περιλάμβανε: «Να καταργηθούν όλα τα διόδια. Να μην κατασκευαστούν τα παράπλευρα διόδια στη Λεπτοκαρυά. Να ακυρωθούν οι αποικιοκρατικές συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να γίνουν έργα και υποδομές από το κράτος χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και το περιβάλλον. Δημόσιες και σύγχρονες συγκοινωνίες».

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Γιάννης Σκούφας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Σαλπιστής, η υποψήφια δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κατερίνα Κουρίτα, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Κώστας Δανιηλίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ