Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«Κάτω και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»!

Συνέντευξη Τύπου του Β. Μπούτα στο Βόλο

Ο λαός μπορεί να στείλει μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που τον κάνει να βασανίζεται και να υποφέρει, καταψηφίζοντας τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και υπερψηφίζοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ.

Αυτό τόνισε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χτες το μεσημέρι στο Βόλο, ο Β. Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

«Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αλ. Παπατόλιας και Κ. Αγοραστός, οι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και για τους δήμους της περιοχής μας - είπε - είναι εκφραστές και εντολοδόχοι της πολιτικής των κομμάτων που τους στηρίζουν. Επομένως, η καταδίκη τους στις εκλογές σημαίνει καταδίκη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αυτό που θέλει και μπορεί να το πετύχει, με την ψήφο του και με τους αγώνες του, ο λαός μας».

Και συνέχισε: «Ενα υψηλό ποσοστό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ θ' αποδυναμώσει τα σχέδια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία θέλει ένα "καλό αποτέλεσμα" των συνδυασμών που στηρίζει, ώστε να το παρουσιάσει σαν "λαϊκή προέγκριση" στα νέα, σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει. Θα αποθαρρύνει και τη ΝΔ, η οποία πασχίζει για ένα "καλό αποτέλεσμα" των δικών της συνδυασμών, ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα στηρίγματα στην Τοπική Διοίκηση, που θα την συνδράμουν στην προσπάθειά της να επανέλθει, πιο γρήγορα, στην κυβερνητική εξουσία». «Οι προεκλογικές επισκέψεις, στην περιοχή μας, του Γ. Παπανδρέου και του Αντ. Σαμαρά - σημείωσε ο Β. Μπούτας - δείχνουν ότι οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ βλέπουν τον κίνδυνο η ψήφος στις ερχόμενες εκλογές να σηματοδοτήσει τη λαϊκή βούληση και επιθυμία για πολιτική τιμωρία των κομμάτων που κυβερνούν και ευθύνονται για τα τεράστια προβλήματα που βιώνουν όλα τα λαϊκά στρώματα. Οι 50.000 και πλέον άνεργοι της Θεσσαλίας, οι δεκάδες χιλιάδες ξεκληρισμένοι αγρότες, οι χρεοκοπημένοι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες, οι νέοι που σπούδασαν και δε βρίσκουν πουθενά δουλειά, οι πεινασμένοι συνταξιούχοι ξέρουν πως δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα από αυτά που έχασαν, με το να σκύψουν το κεφάλι μπροστά τους. Καταλαβαίνουν πως θα είναι μεγάλο "λάθος" γι' αυτούς να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Και στον α' και στο β' γύρο των εκλογών ο στόχος είναι ίδιος: Κάτω το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ! Κανείς δεν πρέπει να μπει, ποτέ και πουθενά, στο "δίλημμα" να επιλέξει έναν από τους υποψηφίους των δύο κομμάτων, ούτε στην πρώτη, ούτε στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. "Μαύρο" και στους δύο, παντού. "Μαύρο" και στα "αναχώματά" τους, τον ΛΑ.Ο.Σ., τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, τους "Οικολόγους - Πράσινους". Και, ταυτόχρονα, με την ίδια πίστη, την ίδια αυτοπεποίθηση, την ίδια αποφασιστικότητα, ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση", που στηρίζει το ΚΚΕ και στους δύο εκλογικούς γύρους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ