Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συγκεντρώσεις «Λαϊκής Συσπείρωσης»

-- Ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Βόρειο Τομέα, και ο Βασίλης Πανουργιάς, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Γ. Παπανδρέου 60), στη Μεταμόρφωση.

-- Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 5.45 το πρωί στους εργαζόμενους του γκαράζ του δήμου στην Καισαριανή. Στις 9 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στους εργαζόμενους του δημαρχείου της περιοχής ενώ στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων του ΙΚΑ στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης.

-- Ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα, και η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια δήμαρχος Ζωγράφου, θα μιλήσουν στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου.

-- Ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, και ο Κατσαντώνης Δημήτρης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, θα μιλήσουν στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων.

-- Ο Θόδωρος Κούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Νότιο Τομέα, και ο Θοδωρής Λιάππης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, θα μιλήσουν στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ