Τρίτη 9 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνάντηση Βενιζέλου - Αγγελοπούλου

«Κρίσιμο» για την προετοιμασία της Ολυμπιάδας χαρακτήρισε το πρώτο εξάμηνο του 2001, ο υπουργός Πολιτισμού Ε. Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του «Αθήνα 2004», Γ. Αγγελοπούλου.

Ο Ε. Βενιζέλος είπε πως στη συνάντηση ανταλλάχτηκαν απόψεις για τρέχοντα και εκκρεμή ζητήματα, με σκοπό να παρουσιαστεί μια πλήρης εικόνα στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής στις 22 Ιανουαρίου. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα, όπως η Πολιτιστική Ολυμπιάδα, ο Εθελοντισμός, η Ολυμπιακή εκπαίδευση, η επικοινωνιακή στρατηγική του «2004», καθώς και «πολύ πιο σκληρά», όπως τα χαρακτήρισε, όπως η πρόοδος του κατασκευαστικού προγράμματος. Για την Πολιτιστική Ολυμπιάδα, ο υπουργός είπε ότι ελπίζει, η αναλυτική σύμβαση (πρόγραμμα κλπ.) να υπογραφεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Από την πλευρά της, η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε ότι «η είδηση από δω και πέρα θα είναι να μην έχουμε θέματα να αντιμετωπίσουμε, ενώ για τη συνάντηση είπε πως έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Ε. Βενιζέλο, «για να προλάβουμε όλες τις σημαντικές ημερομηνίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ