Τετάρτη 9 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Πλούσια είναι η δραστηριότητα που αναπτύσσουν οι Σύλλογοι Γυναικών στις γειτονιές μπροστά στον αγωνιστικό γιορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας στις 8 Μάρτη.

  • Αύριο, Τετάρτη 9 Μάρτη:

-- Στις 9 π.μ. εξόρμηση του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου - Πεύκης στη Λαϊκή του Δήμου Πεύκης.

-- Στις 8 μ.μ. εκδήλωση της Ομάδας Γυναικών ΟΓΕ Ηλιούπολης στη Μουσική Σκηνή ΡΥΘΜΟΣ STAGE στην Ηλιούπολη (Μαρίνου Αντύπα).

-- Στις 8 μ.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης οργανώνει εκδήλωση με προβολή της ταινίας του Florian Opitz «Το μεγάλο ξεπούλημα», στη μουσική σκηνή «Ρυθμός» (Μαρ. Αντύπα 38). Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

-- Στη Χαλκίδα, στις 12 το μεσημέρι, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Ομάδα Γυναικών του ΤΕΙ και ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκίδας διοργανώνουν εκδήλωση στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με ομιλήτρια την Σ. Ντούρου, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ, και την Μαρία Φουρλή, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

  • Την Πέμπτη 10 Μάρτη:

-- Στις 7 π.μ., εξόρμηση του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου - Πεύκης στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

-- Το Σωματείο Εργαζομένων στην «Παπουτσάνης» διοργανώνει εκδήλωση στο χώρο του εργοστασίου.

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Πειραιά θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους Παιδικούς Σταθμούς του Ε' Διαμερίσματος.

  • Την Παρασκευή 11 Μάρτη:

-- Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Νίκαιας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Το νέο πολυνομοσχέδιο για την Υγεία και οι επιπτώσεις στις γυναίκες».

  • Το Σάββατο 12 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ. εκδήλωση των Συλλόγων Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου - Πεύκης, Μελισσίων, Κηφισιάς με θέμα «8 Μάρτη Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας» στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στο Μαρούσι (Βασ. Σοφίας 85).

-- Η Ομάδα Γυναικών Σαλαμίνας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση και προβολή ταινίας με θέμα τον αγώνα του γυναικείου κινήματος.

-- Οι Γυναικείοι Σύλλογοι Κερατσινίου και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ευγένειας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τις 8 Μάρτη.

-- Στο δημαρχείο της Δραπετσώνας θα προβληθεί η ταινία «Η ζωή στους βράχους».

  • Την Κυριακή 13 Μάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς διοργανώνουν, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, εκδήλωση με θέμα «"Καλλικράτης": Γυναίκα και Υγεία», με ομιλήτρια την Κατερίνα Μιχαλιού, στέλεχος της ΟΓΕ.

  • Τη Δευτέρα 14 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Καλαμαριάς διοργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση στο θεατράκι της οδού Χηλής (1ο Λύκειο Καλαμαριάς). Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γιώργου Τεμενεκίδη «Η γυναίκα στην αρχαία Ελλάδα - Η πορεία προς την απελευθέρωση».

  • Την Τετάρτη 16 Μάρτη:

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα την Υγεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ