Τετάρτη 9 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
«Επιθετικά» για το καλό της πλουτοκρατίας

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση αν αυτή επιλέξει μια «επιθετική πολιτική» στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής, επαναβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντησή του χτες με τον πρωθυπουργό. Επί της ουσίας, ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι παραπάνω από πρόθυμος να βάλει πλάτη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αποσπάσει ό,τι περισσότερο μπορεί για λογαριασμό της ντόπιας πλουτοκρατίας.

Οπως είπε ο Γ. Καρατζαφέρης, θα την στηρίξει «αν γίνει επιθετική, όχι με διάθεση άμυνας. Μέχρι στιγμής ακούω μόνο αμυντικά συστήματα για άλλη μια φορά. Θα πάμε επιθετικά». Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε ακόμα, αναπαράγοντας μύθους περί καλών και κακών ιμπεριαλιστών, ότι «στις 25 Μαρτίου δεν διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδος, διακυβεύεται το μέλλον της Ευρώπης. Κατά πόσο δηλαδή θα είμαστε, όλη η Ευρώπη, μια γερμανική επαρχία».

Ανάμεσα σε άλλα, συμπλήρωσε: «Εγώ συνιστούσα και συνιστώ επιθετικό παιχνίδι. Η επιθετική πολιτική μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Το να διεκδικείς για την πατρίδα σου δεν είναι ποτέ ταπεινωτικό». Πρόκειται για εξόφθαλμη προσπάθεια να πείσει το λαό ότι οι ανταγωνισμοί και τα παζάρια στο εσωτερικό της ΕΕ αφορούν την «πατρίδα» και το «λαό» και πως θα αποδώσουν υπέρ τους, ενώ δεν αφορούν τίποτα άλλο από τα συμφέροντα του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ