Σάββατο 8 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας για τους ανέργους

Την Τρίτη στις 11 το πρωί στο υπουργείο Εργασίας

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), απαιτώντας μέτρα για την προστασία των ανέργων, προχωρά το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, την Τρίτη 11 Οκτώβρη, στις 11 π.μ. Με ανακοίνωσή του για το θέμα το Συνδικάτο επισημαίνει:

«Συναγερμός. Ολοι στους δρόμους για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας. Ηρθε η ώρα να σηκώσουμε το μπόι μας. Να πούμε "δεν πάει άλλο!" Να βγούμε στο δρόμο για να μη μας καταντήσουν ζητιάνους.

  • Να απαιτήσουμε τώρα να δοθεί έκτακτο επίδομα 1.400 ευρώ στους άνεργους οικοδόμους.
  • Πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Και σε άλλο σημείο υπογραμμίζει: «Είναι ζήτημα επιβίωσης να διεκδικήσουμε να παρθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των ανέργων. Δε δεχόμαστε καμιά απάντηση από την κυβέρνηση που να μας λέει "δίκιο έχετε αλλά δεν υπάρχουν λεφτά". Εχουμε βαρεθεί να ακούμε το ίδιο τροπάριο. Για μας λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά όμως λεφτά υπάρχουν για να πριμοδοτείται το κεφάλαιο και οι επιχειρήσεις με δεκάδες δισ. ευρώ. Γνωρίζουμε ότι δε θα καλυτερέψει η ζωή μας ακόμα και αν επιβάλουμε να παρθούν τα μέτρα που προτείνουμε για την άμεση ανακούφιση των ανέργων. Ομως, είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει, γιατί η ζωή των οικοδόμων και των οικογενειών τους έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ