Σάββατο 8 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
Συγκροτήθηκαν επιτροπές αγώνα σε χώρους δουλειάς

Καταλήψεις σε χώρους δουλειάς του Δήμου Λάρισας (Δημαρχείο, Αμαξοστάσιο, Τεχνική Υπηρεσία, Φυτώριο) οργάνωσε, χτες, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Λάρισας. Στους χώρους των καταλήψεων πραγματοποιήθηκαν μαζικές συνελεύσεις των εργαζομένων και συγκροτήθηκαν Επιτροπές Αγώνα, οι οποίες θα πάρουν στα χέρια τους την πάλη κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Οπως αναφέρεται στην απόφαση της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο - ψηφίστηκε από το 99% των παρευρισκομένων - οι εργαζόμενοι δεν θα δεχτούν τη λεηλασία του εισοδήματός τους και καμιά εφεδρεία - απόλυση, απαιτώντας ν' αποσυρθούν άμεσα τα νομοσχέδια της σφαγής και της βαρβαρότητας και σ' οποιαδήποτε απόλυση ανακοινωθεί, η απάντηση θα είναι κατάληψη όλων των υπηρεσιών μέχρι την επαναπρόσληψη.

Δεν αποδέχονται και δεν θα πληρώσουν τα χαράτσια και δεν θα επιτρέψουν, με μαζική και δυναμική αντίδραση, να γίνει διακοπή ρεύματος και νερού ή κατάσχεση σπιτιού, όταν ο εργαζόμενος δηλώνει αδυναμία να τα πληρώσει.

Τέλος, καλούνται οι εργαζόμενοι να πάρουν μαζικά μέρος στην 4ωρη στάση εργασίας, την Τρίτη 11/10/2011 και στη Γενική Πανεργατική Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις 19/10/2011.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ