Σάββατο 22 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Βρωμιές

Στη βρώμικη γραμμή της συγχρονισμένης αντεργατικής - αντιλαϊκής, αντιΠΑΜΕ επίθεσης, που στόχο έχει να βγάλει λάδι την εξουσία των αστών και την κυβέρνηση από την πολιτική ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης, αλλά και να συκοφαντήσει τα ταξικά συνδικάτα, στοιχήθηκε και η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» της Θεσσαλονίκης μέσα από το κύριο ανυπόγραφο άρθρο της, αλλά και από το άρθρο γνώμης του συντάκτη της και προέδρου της ΕΣΗΕΜΘ Μ. Βοϊτσίδη.

Στο κύριο άρθρο του «Αγγελιοφόρου» αναφέρεται: «Ο χτεσινός νεκρός μπορεί να κατέληξε από φυσιολογικά αίτια, αλλά ο θάνατός του προήλθε από την πίεση και τη σύγκρουση κουκουλοφόρων και ΠΑΜΕ, αφού τη νομιμότητα χτες δεν την περιφρούρησε η Αστυνομία, αλλά το μπλοκ του ΚΚΕ, που από τις 10 το πρωί περικύκλωσε τη Βουλή».

Τι λέει η εφημερίδα; Αυτό που αναπαράγει όλη η αστική προπαγάνδα ότι το ΠΑΜΕ έπαιξε το ρόλο της αστυνομίας. Προβοκάτσια ολκής δηλαδή, επειδή το ΠΑΜΕ περιφρούρησε τη διαδήλωση για να αποκρούσει τους προβοκάτορες.

Ο Μ. Βοϊτσίδης, ακόμα πιο αισχρός, συνεχίζει: «Οι ίδιοι άνθρωποι που ανάβουν τακτικά το καντήλι στο εικονοστάσι των ανθρώπων τους, μνημονεύοντάς τους ως θύματα του παρακράτους, παριστάνουν τους άφωνους όταν το δικό τους παρακράτος βιαιοπραγεί εναντίον όσων τολμούν να μιλήσουν για νομιμότητα. Η επώαση τελείωσε. Το άλλο αβγό, του άλλου φιδιού, ραγίζει». Ταυτίζει το ΚΚΕ με το φασισμό! Αντικομμουνισμός παλιών εποχών.

Μετά από ένα τέτοιο άρθρο παρέμβασης στην υπηρεσία των πραγματικών αφεντικών του, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ δε θα μπορούσε παρά να εισηγηθεί στο ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ και να εκδώσει μια εξίσου κατάπτυστη ανακοίνωση, που μιλά για «εκδηλώσεις βίας που αμαύρωσαν τις ειρηνικές διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα και στοίχισαν τη ζωή ενός διαδηλωτή, με συνδικαλιστική ιδιότητα, στην Αθήνα». Δεν ήταν οι προβοκάτορες κρατικοί και παρακρατικοί, αυτούς τους «βγάζει λάδι», αλλά οι εκδηλώσεις βίας γενικά που συμπεριλαμβάνουν και το ταξικό εργατικό κίνημα, το οποίο ο συγκεκριμένος συντάσσει με τους προβοκάτορες. Αθλια δημοσιογραφία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ