Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΟΙ «ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ»: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει η επόμενη ημέρα - κυριολεκτικά (...) Είναι λυπηρό να το λέει κανείς, αλλά δεν απέχει πολύ από τού να συμβεί: Τελικά θα βάλουμε μόνοι τη θηλιά στον λαιμό μας!» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: «Κούρεμα του ελληνικού χρέους στο 60% προβλέπει το σχέδιο απόφασης, που θ' ανακοινωθεί αύριο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο» (από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ / ηλεκτρονική έκδοση).

Η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: «Ισορροπούμε πάνω σε τεντωμένο σχοινί και η απόφαση που (...) θα διαμορφώσει το μέλλον του τόπου θα πρέπει να προέλθει μέσα από συνειδητή επιλογή βουλευτών και κομμάτων που θα γνωρίζουν ότι η ψήφος τους θα έχει καθορίσει τη μία ή την άλλη πορεία» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ: «Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν νεύρα. Λογικό· μόλις ψήφισαν (...) το περίφημο πολυνομοσχέδιο που αλλάζει ριζικά το βιοτικό επίπεδο εκατομμυρίων ανθρώπων και σύντομα θα κληθούν να ψηφίσουν νέα μέτρα (...) βρίσκονται σε αδιέξοδο (...) και (...) λένε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι περισσότερες προτάσεις τους είναι ανεδαφικές» (από άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ