Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιτυχία της απεργίας στις συγκοινωνίες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χτεσινή απεργία στις αστικές συγκοινωνίες ενάντια στις οδυνηρές συνέπειες της αντεργατικής πολιτικής, τα μέτρα της οποίας προωθεί ταχύτατα η κυβέρνηση του κεφαλαίου. Συγκεκριμένα, χτες απήργησαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, το μετρό, το τραμ και τα τρόλεϊ. Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό έκαναν 4ωρη στάση εργασίας.

Για το επόμενο διάστημα, το μόνο που έχει προγραμματιστεί είναι η γενική συνέλευση των εργαζομένων στα λεωφορεία που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και για αυτό το λόγο εκείνη τη μέρα θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας (11 π.μ. έως 5 μ.μ.). Επίσης, γενική συνέλευση, κατά πάσα πιθανότητα την ίδια μέρα, έχει αποφασιστεί να γίνει και στα τρόλεϊ.

Απεργία έχουν αύριο και οι εργαζόμενοι στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ ενάντια στην παραβίαση όρων της κλαδικής ΣΣΕ, της εκ περιτροπής εργασίας, των απλήρωτων μεροκάματων και άλλα. Να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία του κλάδου διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν χτες περί αναβολής της απεργίας και δηλώνει ότι θα γίνει κανονικά. Στο πλαίσιο της απεργίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο σταθμό λεωφορείων στον Κηφισό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ