Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Πέμπτη, στις 10 π.μ., σε συγκέντρωση εργαζομένων στο υπουργείο Υγείας (οδός Αριστοτέλους) θα μιλήσει ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ.
  • Περιοδεία στη Νάουσα, πραγματοποιεί σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 9.30 π.μ., θα συναντηθεί με εργαζόμενους των Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάουσας και στη συνέχεια, στις 11.30 π.μ., θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους της οινοποιίας Μπουτάρη.
  • Συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνουν στο Ηράκλειο της Κρήτης από κοινού η ΚΟΒ ΑΕΙ - ΤΕΙ και η ΤΟ Οργάνωση ΑΕΙ της ΚΝΕ, σήμερα Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα 1 του φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις Βούτες με ομιλητή τον Σ. Βασιλειάδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος.
  • Την Κυριακή 6/11, στις 11.30 π.μ., στο Δημαρχείο Πεύκης (αίθουσα Μ. Αναγνωστάκη) η ΚΟΒ Πεύκης της ΝΟ Βόρειου Τομέα διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα: «Η προοπτική του λαϊκού κινήματος και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο γραμματέας της ΝΟ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής, Π. Παπαγεωργόπουλος.
  • Συζήτηση με εργαζόμενους στην Πρόνοια και την ειδική αγωγή διοργανώνει η ΚΟΒ Πρόνοιας του ΚΚΕ την Κυριακή, 6/11, στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΚΟ Αθήνας (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, Ομόνοια, 6ος όροφος).
  • Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ, διοργανώνουν η ΝΕ Κεντρικού και Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Τούμπας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, την Κυριακή 6/11, στις 10.30 το πρωί στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
  • Κομματική συγκέντρωση διοργανώνει η ΚΟ Μαλεβιζίου του ΚΚΕ την Τετάρτη 9/11, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Γάζι με ομιλητή τον Στ. Ορφανό, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ