Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση

Η διοίκηση του ΕΚΠ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση

Την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν συνδικαλιστές, μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, καθώς και την ασύδοτη δράση της εταιρίας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΚΠ.

Η διοίκηση του ΕΚΠ,αφού περιγράφει τα γεγονότα, καταγγέλλει «με τον πιο έντονο τρόπο αυτούς όλους που με πράξεις ή και παραλείψεις τους έχουν δώσει το δικαίωμα σε τέτοιους επικίνδυνους πληρωμένους "σεκιούριτι" να βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές συναδέλφων. Απευθύνουμε προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε σε βάρος των εργαζομένων τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές και θα πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην ξανασηκωθεί χέρι κατά εκπροσώπων των εργαζομένων»!

Υπογραμμίζει δε ότι «δημιουργείται μείζον πολιτικό ζήτημα και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, η Διοίκηση της Αστυνομίας, καθώς και οι Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους». Τονίζεται επίσης ότι «η άρνηση να παραλάβει ο Α. Μενούτης το δελτίο Ελέγχου της Επιθεώρησης Εργασίας δείχνει μέχρι τέλους την παράνομη συμπεριφορά τους».

«Καλούμε την κυβέρνηση - καταλήγει η ανακοίνωση - και τον υπουργό Εργασίας να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε στο χώρο αυτών των εταιριών (ιδιωτική αστυνομία) αλλά και γενικότερα στον ιδιωτικό τομέα να υπάρξει έλεγχος, να τηρείται η νομοθεσία και οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν τα νόμιμα δικαιώματά τους»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ