Πέμπτη 14 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΨΥΧΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: «Η κρίση στην Ευρωζώνη συνεχώς μεγαλώνει (...) μετά το ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης των ισπανικών τραπεζών, στο μάτι του κυκλώνα μπαίνει για τα καλά και η Ιταλία (...) παράλληλα ένα ακόμη μέτωπο έχει ανοίξει στην Κύπρο» (το θέμα στα ΝΕΑ).

ΣΤΙΣ ΗΠΑ: «Αυτό που βλέπουμε είναι μια οικονομία όπου πραγματικά τα φτωχότερα δύο τρίτα του πληθυσμού είναι πολύ - πολύ πιεσμένα και παλεύουν για να καταφέρουν απλά να επιβιώσουν» (από την έκθεση της FED για την αμερικάνικη οικονομία / ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΤΟ ΠΛΑΝΟ: «Αν η χώρα θέλει να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της, ο κατώτατος μισθός πρέπει να μειωθεί» (συνέντευξη Σόιμπλε για την Ελλάδα / Stern / ΒΗΜΑ).

ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ»: «Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε διάλυση και η στάση πληρωμών άρχισε εδώ και μήνες (...) σχεδιασμένο αποτέλεσμα επιλογών (...) να καταστραφεί η Ελλάδα στα χέρια μιας αριστερής κυβέρνησης» (ένας από τους πανεπιστημιακούς του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΥΓΗ).

ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ: «Δεδομένη θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας την πίστωση χρόνου που θα έχει μια κυβέρνηση της αριστεράς» (το σχόλιο στο ΕΘΝΟΣ).

ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ: «Θα ακολουθήσουμε τις δεσμεύσεις αναφορικά με τη δανειακή σύμβαση, την οποία δεν θα καταγγείλουμε» (η δήλωση του Γ. Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ σε 9,84 / ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ