Πέμπτη 12 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ρασο-καβγάδες

Γρηγοριάδης Κώστας

ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ να προετοιμάζονται για το «αληθώς ανέστη» κι αυτοί το ρίξανε στο «αληθώς εξανέστη»! Για την εκκλησία βέβαια, ο λόγος, που φαίνεται πως λόγω των ημερών βγάλανε στη «φόρα» τους εσωτερικούς τους καβγάδες!!!

Ξεκίνησε ο Βαρθολομαίος με τα αντι-χριστοδουλικά του, από την Κωνσταντινούπολη και τη συνέντευξη που έδωσε στο «Μέγκα»! Υποτίθεται ότι θα μας έδινε το αναστάσιμο μήνυμα και όλα τα σχετικά κι αυτός έδωσε μήνυμα για... γενική σύρραξη!

Πήραν χτες λοιπόν σβάρνα τα ραδιόφωνα, τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες οι εν Ελλάδι εκκλησιαστικοί παράγοντες (Χατζηφώτης, Μελισσηνός κλπ) και δε θέλει και πολύ για να ανάψει ο καυγάς!

Το κακό είναι ότι από ένα σημείο και μετά για να καταλάβεις τις διαφωνίες τους πρέπει να είσαι και λίγο «βυζαντινολόγος»! Δεν είναι βλέπετε σαν το ΠΑΣΟΚ, που τρώγονται για πράγματα που γνωρίζουμε...

Α, ΚΑΙ ΜΙΑ και αναφέραμε το κυβερνών κόμμα, μήπως μπορούν να μας εξηγήσουν τι ακριβώς κάνουν αυτές τις μέρες; Συναντιέται ο Σημίτης με τους υπουργούς του, κι αφού συμφωνήσουν για το πόσο καλή κυβέρνηση είναι, αλληλοσυγχαίρονται και λένε «καλό Πάσχα»!

Αυτό, αν καταλάβαμε καλά, είναι κάτι σαν προβληματισμός για την πορεία του κυβερνητικού έργου; Γιατί σαν αυτοδιαφήμιση μοιάζει.

Βεβαίως, στο όλο «κόλπο» χτες συμμετείχε και ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος επίσης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ στην κουβέντα που είχε με τον Σημίτη!

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αφού όλοι αυτοί είναι αισιόδοξοι, μάλλον εμείς έχουμε κάθε λόγο να είμαστε απαισιόδοξοι... Ορισμένα πράγματα, βλέπετε, είναι αντιστρόφως ανάλογα!

Για να χαμογελάνε αυτοί κάτι κακό έχουν κάνει. Αλλά θα μας το ανακοινώσουν μετά το Πάσχα.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ