Τρίτη 24 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Συγκεντρώσεις σε Φάρσαλα και Τύρναβο

Αγροτικές συγκεντρώσεις στα Φάρσαλα και στον Τύρναβο διοργανώνει σήμερα η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Πανελλαδική Αγροτική Συσπείρωση. Η συγκέντρωση στα Φάρσαλα θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης και στον Τύρναβο στις 8.30 το βράδυ στο καφενείο «Πατσίκα».

Οι συγκεντρώσεις εντάσσονται στα πλαίσια μιας σειράς πρωτοβουλιών που παίρνει η Πανελλαδική Αγροτική Συσπείρωση και στη Θεσσαλία, ενημερώνοντας τους αγρότες για τους στόχους της και απευθύνοντας κάλεσμα αγώνα για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ. Στις περιοδείες, στις εξορμήσεις και στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται στα χωριά της Θεσσαλίας οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥ καλούν τα ΔΣ των Αγροτικών Συλλόγων και των Συνεταιρισμών να συζητήσουν τη διακήρυξη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας και ν' ενταχθούν στην Πανελλαδική Αγροτική Συσπείρωση για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα οι αγώνες. Καταγγέλλουν, επίσης, την αρνητική στάση των τριτοβάθμιων οργανώσεων (ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ), που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, καθώς και την τεράστια ευθύνη που φέρουν για τον εκφυλισμό του αγροτικού κινήματος πανελλαδικά και την εχθρική στάση που κράτησαν και κρατούν απέναντι στους αγώνες των αγροτών.

Στη Θεσσαλία πληθαίνουν οι αποφάσεις ένταξης στην Πανελλαδική Αγροτική Συσπείρωση, που παίρνουν τα διοικητικά συμβούλια δευτεροβάθμιων και πρωτοβάθμιων αγροτικών συνδικαλιστικών και συνεταιριστικών οργανώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ