Πέμπτη 13 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μπροστάρηδες στην άμυνα του λαού, οργανωτές στην επίθεσή του

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γρηγόρης Τιμπλαλέξης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γρηγόρης Τιμπλαλέξης
Το ψηφοδέλτιο στο Δήμο Περιστερίου παρουσίασε η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε συγκέντρωση που διοργάνωσε την Τρίτη στο θέατρο Νέου Δημαρχείου. Την παρουσίαση έκανε ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, ο οποίος κάλεσε σε ενίσχυση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και στις τοπικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Μεταξύ άλλων, ο Γρ. Τιμπλαλέξης τόνισε: «Οι υποψήφιοί μας είναι εργάτες, συνταξιούχοι, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, μικρομεσαίοι ΕΒΕ, νεολαίοι, άνεργοι. Δεν είναι άνθρωποι της βιτρίνας και των σαλονιών. Είναι αγωνιστές πρωτοπόροι, βγαλμένοι από την εργατούπολη του Περιστερίου. Θα τους βρείτε στις φάμπρικες, στα σχολεία, στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα, να βάζουν πλάτη στην οργάνωση της άμυνας του λαού ενάντια στη λαίλαπα που πλήττει τα εισοδήματά του, την αξιοπρέπειά του, την ίδια την επιβίωσή του. Θα τους βρείτε να οργανώνουν την επίθεση του λαού για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, για την οικοδόμηση της Λαϊκής Εξουσίας.

Η ενίσχυση των υποψηφίων του ΚΚΕ παντού θα σημάνει την ανάδειξη περισσότερων αγωνιστών στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Περιφέρεια και στο Δήμο Περιστερίου: Είναι κι αυτό μια προϋπόθεση για την ανάκαμψη και την αντεπίθεση του κινήματος.

Είναι σήμερα ώριμη η ανάγκη να διαλυθούν όποιες αυταπάτες στους εργαζόμενους ότι ένας δήμαρχος "καλός διαχειριστής", όπως εμφανίζεται ο νυν δήμαρχος Περιστερίου Παχατουρίδης, μπορεί να ασκεί φιλολαϊκή πολιτική, ενώ ταυτόχρονα υλοποιεί μνημόνια, κυβερνητικές αποφάσεις, "δημοσιονομική εξυγίανση". Στόχος της διοίκησης του δημάρχου Παχατουρίδη που υποστηρίχθηκε από ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., ήταν και είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης και της ανταγωνιστικότητας, δηλαδή η κερδοφορία του κεφαλαίου που εκφράζεται με συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Επιβάλλει μια άγρια φορολογία εις βάρος των εργαζομένων, ενισχύει την ανταποδοτική λειτουργία του δήμου, δικαιολογεί το κόψιμο κάθε επιδότησης από την κυβέρνηση και προσπαθεί να δείξει φιλολαϊκό πρόσωπο συνεργαζόμενος με την Εκκλησία, τον ΣΚΑΪ και άλλα ΜΜΕ, με συσσίτια, μοίρασμα φτηνής πατάτας κ.λπ.

Από την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Από την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Ο λαός του Περιστερίου έχει πολύτιμη πείρα ταξικών αγώνων που πρέπει να αξιοποιήσει. Με οργάνωση στα ταξικά συνδικάτα και στις Επιτροπές Αγώνα στους χώρους δουλειάς και στη γειτονιά. Με ταξική αλληλεγγύη που δυναμώνει το λαό. Η τύχη του λαού είναι μόνο στα δικά του χέρια!

Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Συσπείρωση με το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο που στηρίζει, τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Για να βγούν στο προσκήνιο η εργατική τάξη και ο λαός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ