Τρίτη 6 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...

Τον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήλεψε τις πιο «ένδοξες» μέρες του ΠΑΣΟΚ, το χυδαίο Αυριανισμό, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ, στην οποία τονίζει:

«Αφού στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε όλος ο καιροσκοπισμός του με τη "διεύρυνση" του ψηφοδελτίου του με γνωστούς αντιδραστικούς γυρολόγους, τώρα ανέθεσε σε αυτούς, τους συνεργαζόμενους μαζί του, να απαντήσουν στο ΚΚΕ. Τι είπαν λοιπόν οι καινούργιοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ: Οτι το ΚΚΕ στηρίζει τον Παχατουρίδη (!) και ότι δεν αποκάλυψε ότι ο φασίστας Μπούκουρας ήταν σε προηγούμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής αρχής. Μετά, νομίζοντας ότι μπορεί να πιέσει το ΚΚΕ, λέει το γνωστό χιλιοειπωμένο δίλημμα: Τι θα κάνει το ΚΚΕ στο β' γύρο; Θα ψηφίσει αντιμνημονιακά ή θα στηρίξει υπογείως τη ΝΔ;

Κύριοι οπορτουνιστές, παλιό το παραμύθι και καθόλου πρωτότυπο. Το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Περιστερίου είναι οι μόνοι που άσκησαν σφοδρή, σταθερή κριτική στην παράταξη Παχατουρίδη στα κύρια ζητήματα, σε αυτά δηλαδή που η δική σας παράταξη έχει καταπιεί τη γλώσσα της. Καταγγείλαμε τη συμπόρευση της δημοτικής αρχής με την ΕΕ, με τον αντιλαϊκό Καλλικράτη. Επιπλέον, καταγγείλαμε την ύπαρξη του Μπούκουρα στο ψηφοδέλτιο του Παχατουρίδη με ανακοίνωση, αλλά και σε μαζική διαμαρτυρία στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, με αφορμή τη διαρκή καταστροφή των υλικών του ΚΚΕ. Με λίγα λόγια: Οταν πιάνετε στο στόμα σας το ΚΚΕ, τουλάχιστον να είστε καλύτερα ενημερωμένοι.

Στο β' γύρο των εκλογών για το Δήμο και την Περιφέρεια, οι κομμουνιστές θα καλέσουν το λαό να ψηφίσει ό,τι και στον πρώτο: "Λαϊκή Συσπείρωση", η μόνη ψήφος που εκφράζει τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα, που δεν μπαίνει στο σακούλι του συστήματος. Εμείς δεν είμαστε "όπου φυσάει ο άνεμος" όπως εσείς. Οσο για την "αντιμνημονιακή" ψήφο, απάντησε ο ίδιος ο αρχηγός σας, ο συνομιλητής του ΣΕΒ. Είπε ο κύριος Τσίπρας: Θα παραλάβουμε καμένη γη, δεν είμαι ο Χάρι Πότερ για να τα λύσω όλα, κάποια πράγματα θα γίνουν άμεσα κάποια σε βάθος χρόνου. Θα αποκαταστήσουμε τις πιο μεγάλες αδικίες του μνημονίου, θα κάνουμε βήματα σταδιακά, αυτό θα συναρτηθεί με την όλη εξέλιξη της οικονομίας. Δηλαδή, σε απλά ελληνικά: Ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι! Πράγματι, τι άλλο λέει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, παλιότερα ο Παπανδρέου;

Ας βγουν συμπεράσματα από κάθε καλοπροαίρετο εργαζόμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του ευρωμονόδρομου, δίνει διαρκείς εξετάσεις στο κεφάλαιο. Καμία σχέση δεν έχει με τα λαϊκά συμφέροντα.

Ο εργάτης, ο νέος της λαϊκής οικογένειας, ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο φτωχός αυτοαπασχολούμενος έχουν σίγουρη, δοκιμασμένη επιλογή: Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στο Δήμο Περιστερίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ