Τρίτη 6 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Χιλιάδες διακοπές νερού σε λαϊκές οικογένειες

Στη ΔΕΥΑΚ περιόδευσε ο Αστέρης Χαλάτσης, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σε 3.049 υδρόμετρα, που αντιστοιχούν στο 12% των κατόχων στο Δήμο Καρδίτσας, έχει γίνει διακοπή της παροχής νερού, επειδή έχουν οφειλές τις οποίες δεν μπορούν να πληρώσουν!

Το στοιχείο αυτό έγινε γνωστό στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε ο Αστέρης Χαλάτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης Καρδίτσας (ΔΕΥΑΚ) και επιβεβαιώθηκε και από τη Διεύθυνση της ΔΕΥΑΚ.

Παίρνοντας αφορμή από αυτό το τραγικό στοιχείο, ο Αστ. Χαλάτσης επεσήμανε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» επιμένει στις θέσεις και στα μέτρα που πρότεινε να παρθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο (να μην κόβεται το νερό από κανέναν άνεργο, απλήρωτο εργαζόμενο, χαμηλόμισθο και χαμηλοσυνταξιούχο, φτωχό αγρότη και επαγγελματία, να μειωθεί κατά 50% το τιμολόγιο για όλους αυτούς κ.ά.), αλλά απορρίφθηκαν από τη Δημοτική Αρχή και τις άλλες παρατάξεις και θα παλέψει, μαζί με τους φορείς της πόλης, για να γίνουν πράξη.

Σημείωσε, ακόμα, ότι ούτε καν το «κοινωνικό τιμολόγιο» για το νερό, που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο -και το οποίο, με διάφορους όρους και προϋποθέσεις που μπήκαν, πολλοί λίγοι θα το δικαιούνται- δεν εφαρμόστηκε, αλλά κανείς από εκείνους που το πρότειναν και το ψήφισαν δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο γι' αυτό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ