Πέμπτη 24 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την προσεχή βδομάδα συζητείται στη Βουλή

Την προσεχή βδομάδα θα συζητηθεί ο τρομονόμος στη Βουλή, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Μ. Σταθόπουλο. Σύμφωνος με το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας, καθώς και με τις τροποποιήσεις που επήλθαν στο αρχικό κείμενο, είναι και ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Τη δήλωση αυτή έκανε χτες ο Μ. Σταθόπουλος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ευθύς αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Κ. Σημίτη.

Με αφοπλιστική πλέον ειλικρίνεια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και των μυστικών αμερικανικών υπηρεσιών! Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν υπάρχει συνεργασία με τις αμερικανικές υπηρεσίες για θέματα τρομοκρατίας, ο Μ. Σταθόπουλος απάντησε: «Υπάρχει συνεργασία, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης».

Σχετικά με το θέμα του πολιτικού γάμου ο Μ. Σταθόπουλος είπε ότι δε συζητήθηκε κατά τη χτεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, προσθέτοντας με νόημα ότι «άλλοι το υποκινούν, οι οποίοι θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση και το υπουργείο Δικαιοσύνης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ