Πέμπτη 24 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο «ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ» ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
Σήμερα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Αθήνα

Πλήθος από συνδικαλιστικές, κοινωνικές οργανώσεις και φορείς καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Αθήνας, να διαδηλώσουν σήμερα στην πλατεία Κάνιγγος, στις 7 το απόγευμα

Μια πρώτη μαζική και δυναμική απάντηση στο αμερικανόπνευστο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την καταστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, το λεγόμενο «τρομονόμο», δίνει σήμερα ο λαός και η νεολαία της Αθήνας, με συλλαλητήριο στην πλατεία Κάνιγγος, στις 7 το απόγευμα. Μια απάντηση, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς πληθαίνουν τελευταία τα κρούσματα αυταρχισμού και αστυνομο-τρομοκρατίας κι έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες, απαράδεκτες απαιτήσεις των Αμερικανών, πάντα με πρόσχημα την «πάταξη της τρομοκρατίας». Στο σημερινό συλλαλητήριο, καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Αθήνας ένα πλήθος συνδικάτων, κοινωνικών και άλλων οργανώσεων και φορέων.

Χτες πραγματοποιήθηκε ανάλογη μαχητική συγκέντρωση στην Πάτρα, ενώ η Δημοκρατική Συσπείρωση Θεσσαλονίκης για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη οργανώνει συγκέντρωση την επόμενη Πέμπτη, 31 Μάη, στην πλατεία Αριστοτέλους.


ΣΕΛ.  5   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ