Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Σταθερά με την «εθνική συναίνεση» για τα μονοπώλια

Τη θέση που εκφράζουν μια σειρά επιτελεία του συστήματος για «συναίνεση» των αστικών πολιτικών δυνάμεων πάνω στα συγκεκριμένα προτάγματα του εγχώριου κεφαλαίου, επανέλαβε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης: «Η χώρα εκπέμπει SOS. H πρότασή μας παραμένει, εκλογή Προέδρου από αυτή τη Βουλή και εκλογές εντός του 2015. Εν ολίγοις εθνική συνεννόηση», είπε.

Την ίδια στιγμή, η εκλεγμένη το 2012 με την ΔΗΜΑΡ, νυν «ανεξάρτητη» βουλευτής, Κατερίνα Μάρκου, δήλωσε χθες πως θα ψηφίσει τον Στ. Δήμα επικαλούμενη την «συναίσθηση της ιστορικής κρισιμότητας των στιγμών» και τις τοποθετήσεις της «για συναίνεση και συνεννόηση των κομμάτων».

Μαζί με την Μάρκου οι «ανεξάρτητοι» βουλευτές που έχουν μέχρι στιγμής καταστήσει σαφές ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Δήμα, είναι οι Γρ. Ψαριανός, Σπ. Λυκούδης, Π. Μελάς, Γ. Νταβρής και Χρ. Αηδόνης.

Στο μεταξύ, περίπου στο ίδιο μήκος κύματος με τον Στ. Θεοδωράκη, ο επικεφαλής του νεοεμφανιζόμενου μορφώματος «Τελεία», Απ. Γκλέτσος, δήλωσε: «O κ. Δήμας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με πολύ καλό βιογραφικό παρόλα αυτά είναι ένας κομματικός υποψήφιος (...) Εμείς λέμε ότι η χώρα το μόνο που δεν χρειάζεται είναι εκλογές. Σαν "Τελεία" θα θέλαμε έναν υπερκομματικό υποψήφιο»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ