Πέμπτη 14 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι άθλιοι και ο ... μαϊντανός

Ο «Ρ» ήταν χτες η μόνη εφημερίδα, που προανήγγειλε τις επικείμενες ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Δε βάλαμε, όμως, την ένδειξη «αποκλειστικό», επειδή ήταν δυνατόν και άλλες εφημερίδες να είχαν τη σχετική είδηση. Πως; Σερφάροντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

Εκεί έφτασε στις μέρες μας η «εκσυγχρονιστική» τους αθλιότητα. Εχοντας ξεκαθαρισμένη κατεύθυνση το ξεπούλημα της Επιχείρησης και στόχο την εξυπηρέτηση των επίδοξων μνηστήρων της, κλιμακώνουν - βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου - τη λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Γνωρίζουν ότι θα πορευτούν με συνεχείς ανατιμήσεις και όλα τα άλλα - συνεδριάσεις, διαβουλεύσεις, εισηγήσεις - είναι εκ του πονηρού.

Ετσι, λοιπόν, πολύ πριν συνεδριάσει το ΔΣ της Επιχείρησης, πριν γίνει οποιαδήποτε εισήγηση και πριν παρθεί κάποια απόφαση για τα τιμολόγια, πριν επικυρωθεί η απόφαση αυτή από τη λεγόμενη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, οι διορισμένοι από την κυβέρνηση παράγοντες της ΔΕΗ είχαν ήδη ενημερώσει τη σελίδα του INTERNET, με τα νέα τιμολόγια.

Πού να το φανταστούν οι άλλοι συνάδελφοι. Πού να το φανταστούν και τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ, που, σε ρόλο ...μπαγιάτικου μαϊντανού, κλήθηκαν χτες να πούνε τη γνώμη τους για τις αυξήσεις, που, τουλάχιστον ηλεκτρονικά, είχαν ήδη ανακοινωθεί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ