Πέμπτη 28 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΑντιΝΑΤΟική πικετοφορία

Πικετοφορία καταδίκης για την επέμβαση και ανάμειξη των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στη διατήρηση και κλιμάκωση της σύρραξης στην ΠΓΔΜ, θα γίνει σήμερα στην Καλαμάτα, στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία 23ης Μάρτη.

Την πικετοφορία διοργανώνουν από κοινού η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και ο Σύλλογος για τα δικαιώματα της γυναίκας. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν προχτές, επισήμαναν τους κινδύνους που έχει η κλιμακούμενη κρίση στην ΠΓΔΜ, η οποία είναι «ένα μόνο μέρος των εφιαλτικών σχεδίων ΝΑΤΟ - ΕΕ και ΗΠΑ στα Βαλκάνια, που προβλέπουν καθεστώς μόνιμης αποσταθεροποίησης, ακόμη και αλλαγή συνόρων».

Με δεδομένο τα επεμβατικά, φανερά και υπόγεια σχέδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για την περιοχή των Βαλκανίων, οι διοργανωτές τόνισαν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Οταν οι ορδές του ιμπεριαλιστικού συστήματος ακυρώνουν το όπλο της κριτικής που ασκούν οι λαοί, στρέφοντας όπλα κατά των λαών, τότε, όπως διαπίστωναν φωτεινά μυαλά της ιστορίας, οδηγούν τα πράγματα στην κριτική των όπλων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ