Πέμπτη 28 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γευματίζοντας...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΣΙΓΑ ΜΗ δεν είχε ...γεύματα η προσυνεδριακή διαδικασία του ΠΑΣΟΚ. Σας θυμίζουμε ότι ο όρος «γεύμα» είναι πλέον «πολιτικός» και τον έχει θεσμοθετήσει ως διαδικασία το κυβερνών κόμμα. Χτες, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε «γεύμα» με τους Γιώργο Παπανδρέου και τη Δήμητρα Λιάνη. Γιατί και πώς δεν ξέρουμε ...αλλά πού θα πάει θα φανεί.

Βέβαια, μέχρι τον Οκτώβρη που θα γίνει το Συνέδριο, όπως καταλαβαίνετε ...θα στενάξουν τα τραπέζια και όλα τα εστιατόρια, από ...τους «χρυσούς σκούφους» μέχρι την πιο ταπεινή ταβέρνα θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στις ζυμώσεις! Αντε και καλή όρεξη.

ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ έχουμε νερό. Τι τα θέλει και τα λέει κάτι τέτοια τώρα η ΕΥΔΑΠ; Εχουν καιρό στην κυβέρνηση να καθίσουν να εξετάσουν τέτοια προβληματάκια; Αυτοί «πνίγονται» τώρα, τι θα γίνει σε δυο χρόνια θα κοιτάξουν;

Τέτοιες ανακοινώσεις πάντως ούτε στη ...Λιβύη και την Αίγυπτο δε γίνονται, που στο κάτω κάτω είναι χώρες με ερήμους και ξηρασίες και θα δικαιολογούνταν. Εδώ και ποτάμια έχουμε και λίμνες έχουμε και για θάλασσα δεν το συζητάμε φυσικά.

Μόνο που έτσι και ζητηθεί η χρηματοδότηση κανενός έργου εκτροπής ποταμού ή κάτι τέτοιο ...η Ευρωπαϊκή Ενωση παθαίνει αλλεργία. Βλέπετε, παρόμοια έργα βοηθάνε και τους αγρότες να ποτίσουν τα χωράφια τους και ούτε που θέλουν να ακούνε τέτοια πράγματα στις Βρυξέλλες.


Γρηγοριάδης Κώστας

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συγχαρητήρια ακούει κανείς από τους Αμερικανούς προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης τόσο περισσότερο πρέπει να ανησυχεί και χτες ο Νίκολας Μπερνς προχώρησε σε ανάλογη δήλωση, εκφράζοντας την ικανοποίηση του.

Προφανώς, οι κάθε λογής «ασφαλίτικοι» μηχανισμοί έχουν προχωρήσει από τότε που πρωτο-υπέγραψαν οι Αμερικανοί τις συμφωνίες «ασφάλειας» με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τώρα επιχαίρουν για το έργο τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ