Παρασκευή 29 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκεντρώσεις σε Καρδίτσα - Βόλο

Τη θέληση και την επιμονή τους να συνεχίσουν σταθερά και αταλάντευτα το δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση και διεύρυνση της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Υγείας και της Πρόνοιας δήλωσαν οι εργαζόμενοι και τ' άλλα λαϊκά στρώματα της Μαγνησίας και της Καρδίτσας και με τις αγωνιστικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ στις πρωτεύουσες των δύο νομών. Και έδωσαν υπόσχεση ότι θα βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα όλο το καλοκαίρι και ότι εργάτες, αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες κι έμποροι, συνταξιούχοι, νέοι, θα εντείνουν από κοινού την πάλη τους για να μην περάσουν τ' αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στη Μαγνησία η συγκέντρωση, που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Τ. Τριανταφυλλάκος, μέλος της Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής.

Στην Καρδίτσα, η συγκέντρωση - που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, η Ομοσπονδία Αγροτικών Δημοκρατικών Συλλόγων, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων, ο Εμπορικός Σύλλογος και τα συνταξιουχικά σωματεία - πραγματοποιήθηκε έξω από το Εργατικό Κέντρο. Μίλησε ο Στ. Γούλας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας.

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων κατά των αντιασφαλιστικών μέτρων της κυβέρνησης θα πάρουν την Τρίτη, 3 του Ιούλη, οι εργαζόμενοι και τ' άλλα λαϊκά στρώματα των Τρικάλων, με την αγωνιστική συγκέντρωση που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του νομού. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ