Παρασκευή 29 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Πιάστηκε να οπλοφορεί ο επικεφαλής των απεργοσπαστών

O γνωστός νταής Γιάννης Καπούλας, που μέσω του πρατηρίου του κινείται τελευταία ο απεργοσπαστικός μηχανισμός της ποτοποιίας «Γεωργιάδη» για την παράνομη διακίνηση των προϊόντων της, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής για παράνομη οπλοφορία και γιατί με το πιστόλι περασμένο στη μέση απειλούσε τα μέλη της διπλανής παρέας, μέλη της Ενωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βόρειας Ελλάδας (ΕΕΕΠΒΕ), με τους οποίους είχε διαπληκτιστεί.

Κατά τη διάρκεια των έντονων διαξιφισμών με τα μέλη της Ενωσης, που έτυχε να βρίσκονται στην ταβέρνα όταν εισήλθε στο κέντρο ο Γ. Καπούλας με την παρέα του, ο οξύθυμος «καουμπόι» βγήκε για λίγα λεπτά από το κέντρο και επανήλθε με μία τσάντα, από την οποία έβγαλε επιδεικτικά περίστροφο που το τοποθέτησε στη ζώνη του και άρχισε να απειλεί τους εργαζόμενους με πολλά ...κοσμητικά επίθετα.

Σε λίγα λεπτά κατέφθασε στο κέντρο περιπολικό της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκε άγνωστο από ποιους, και συνέλαβε τον επίδοξο πιστολέρο. Κατά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι το περίστροφο ήταν οπλισμένο και ότι ο κάτοχός του δεν είχε άδεια οπλοφορίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, όπου παρέμεινε τη νύχτα της Τετάρτης και χτες προσήχθη στο δικαστήριο του Πολυγύρου με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η δίκη αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στον Πολύγυρο σήμερα στις 12.00. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο κατηγορούμενος θα παραμείνει κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.

Ο πρόεδρος της ΕΕΕΠΒΕ, Σπύρος Ράλλης, μας δήλωσε ότι ζήτησε από τον αστυνομικό διευθυντή του Τμήματος Μουδανιών να διεξαγάγει έρευνα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του συλληφθέντος γιατί, όπως είπε, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το εν λόγω άτομο έχει στην κατοχή του όπλα διαφόρων τύπων και ότι εμπλέκεται σε πράξεις ένοπλης βίας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου σε επικοινωνία που είχαμε επιβεβαίωσε ότι το εν λόγω άτομο συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου, κρατείται και θα προσαχθεί σήμερα σε δίκη.

Το επεισόδιο αυτό επιβεβαιώνει ξανά τις καταγγελίες του Σωματείου ότι η ποτοποιία «Γεωργιάδη» συνεργάζεται με αδίστακτα άτομα για τη λειτουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού, με στόχο να χτυπηθεί το Σωματείο και να μην επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι εργάτες της επιχείρησης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αστυνομικός σε κύκλωμα προμήθειας ταξιδιωτικών εγγράφων (2018-10-23 00:00:00.0)
ΘΕΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2011-08-09 00:00:00.0)
Παραπέμπονται τρεις στο κακουργιοδικείο (2002-01-31 00:00:00.0)
Με απεργοσπαστικό μηχανισμό η διανομή (2001-06-28 00:00:00.0)
Σε συνεχή αγώνα οι κάτοικοι (1996-02-08 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1996-01-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ