Τρίτη 10 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα συμπεράσματα

Γρηγοριάδης Κώστας

ΞΕΚΑΘΑΡΑ είναι τα συμπεράσματα, που προέκυψαν από τη χτεσινή ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και, ίσως, και ...ελπιδοφόρα. Αλλαγή πολιτικής, φυσικά, δεν μπορούμε να περιμένουμε, αλλά, μάλλον, θα είναι ...πλούσιο το θέαμα μέχρι και το συνέδριο.

Μιλάμε για παράσταση πολλών «αστέρων», αφού τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έδειξαν ότι είναι ορεξάτα και για κόντρες και για καταγγελίες και για υπονοούμενα, με φόντο φυσικά την ΠΑΣΟΚική εξέδρα των συνέδρων, που όμοια της δεν υπάρχει άλλη...

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του», σχολίασε ο Γεράσιμος Αρσένης, βγαίνοντας από τη συνεδρίαση, αλλά με δεδομένο ότι ...ο Θεός δεν εκλέγεται σύνεδρος, φοβούμαστε ότι δε θα μπορέσει να βοηθήσει...

Σκεφτείτε, μάλιστα, ότι όλα τα στελέχη μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν πάει διακοπές και θα επιστρέψουν ξεκούραστοι και φρεσκάτοι. Οσο για τα περί ενότητας που έλεγε ο Σημίτης, μάλλον μόνον ο Πασχαλίδης και ο Μαντέλης τα άκουσαν και τα ενστερνίστηκαν.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τα τηλεοπτικά κανάλια, που χτες έδωσαν μια νέα πνοή στον πολιτικό βίο της χώρας, παρουσιάζοντας τις υπαρξιακές και πολιτικές ανησυχίες του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος ζήτησε «μοναρχία μέσα από δημοψήφισμα», ως εναλλακτική λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και για την αναφορά στην επιστροφή της Αντζελας Δημητρίου από το Ντουμπάι, όπου εμμέσως θίχτηκαν θέματα των σχέσεων Ελλάδας και αραβικού κόσμου.


Γρηγοριάδης Κώστας

Φανταστείτε, δηλαδή, να μπούμε και στον Αύγουστο, όπου οι ειδήσεις (εννοούμε οι πραγματικές) είναι ακόμα λιγότερες. Αραγε, τι άλλο έχουμε να ακούσουμε και να δούμε! `Η, μάλλον, καλύτερα μην μπείτε στον κόπο. Απλά κλείστε την τηλεόραση.

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ θα θέλαμε από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Ευάγγελο Βενιζέλο: Τα δεκαχίλιαρα που εκτόξευε το Σαββατοκύριακο ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος σε συγκρότημα δημοτικής μουσικής εντάσσονται ή όχι στην κυβερνητική πολιτική οικονομικής ενίσχυσης της πολιτιστικής μας παράδοσης;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ