Παρασκευή 26 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 5.30 π.μ., περιοδεία στο γκαράζ και την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, με την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

-- Η ΚΟ Κυψέλης διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41», στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης (Καλογερά 18, πλατεία Κυψέλης). Θα μιλήσει η Βίκυ Κιτάνη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής και μέλος του ΤΓ Α' Αθήνας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και η πρόταση του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Οι αγώνες του εργατικού - λαϊκού κινήματος και η θέση του ΚΚΕ». Την εισηγητική ομιλία θα κάνει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

-- Σε εκδήλωση στα Μέγαρα, στις 7 μ.μ., στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Θ. Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ