Παρασκευή 26 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Από το Προσφυγικό... στην οικουμενική

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, συναντήθηκε χτες ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, προκειμένου, σύμφωνα με τον ίδιο, να του εκθέσει τις ανησυχίες του για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Προσφυγικό και να καταθέσει εγγράφως το αίτημά του για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης.

Στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο Πρ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι «στις κρίσιμες αυτές στιγμές η άποψη των πολιτικών αρχηγών των δημοκρατικών κομμάτων μού είναι πάντα χρήσιμη».

Ο δε Β. Λεβέντης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ανέφερε ότι η κυβέρνηση «μου έλεγε ότι έχουμε μέχρι τις 7 Μαρτίου περιθώριο. Μέσα σε ένα 24ωρο διαψεύστηκε η κυβέρνηση για το Προσφυγικό». Πρόσθεσε ότι «η Τουρκία θέλει το Καστελόριζο εκτός Δωδεκανήσου, ακριβώς για να μην μπορεί να γίνει η ΑΟΖ η κυπριακή με την Αίγυπτο. Οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι αρνητικές», για να καταλήξει στο γνωστό μοτίβο του, άμεσα συνδεδεμένο με τις συνολικότερες διεργασίες στο αστικό πολιτικό σκηνικό: «Υπέβαλα ένα υπόμνημα και είπα τα επιχειρήματα της Ενωσης Κεντρώων υπέρ της οικουμενικής. Ο Πρόεδρος τα άκουσε με κατανόηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ