Τετάρτη 23 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΥΛΗ
Αναβλήθηκε η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τη Δικαιοσύνη

Αναβλήθηκε για την Τρίτη 29/3, η προγραμματισμένη για χτες συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με τις «εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης».

Την αναβολή ζήτησε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση, επικαλούμενος τις εξελίξεις με τις δολοφονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Η αναβολή έγινε με την συγκατάθεση και του προέδρου της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά πριν αποστείλει την επιστολή του στον Ν. Βούτση.

Την απόφαση για τη νέα ημερομηνία της συζήτησης έλαβε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η οποία αποφάσισε επίσης να αναβληθεί για τις 31/3 η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο, με θέμα την ενημέρωσή της από τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλο και Δ. Παπαγγελόπουλο αντίστοιχα, «για θέματα Δικαιοσύνης». Η απόφαση λήφθηκε μετά από πρόταση του Ν. Βούτση, προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ η οποία κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία για μεθόδευση, προκειμένου να μην παρουσιαστούν στοιχεία για κυβερνητικές παρεμβάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ