Τετάρτη 23 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με ομιλητή τον Γιώργο Χαρίτο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Νέα Λάμψακο, στην πλατεία Προσφύγων (καφενείο Σπανόπουλου), θα μιλήσει ο Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Φλώρινας του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στην «Οδό Ονείρων». Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήτας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Ερυθραία (Βίλλα Κώνστα), σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Σε συγκέντρωση στον Χριστό Ραχών Ικαρίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, στο Δημαρχείο, σε συγκέντρωση με θέμα «Διεθνείς εξελίξεις και Προσφυγικό» θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 10 π.μ., στο νοσοκομείο του Ρίου θα γίνει ομιλία στους εργαζόμενους των διοικητικών υπηρεσιών, απ' την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ακράτα, στο καφενείο «Τσάγκλη», θα μιλήσει η Ειρήνη Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ