Τρίτη 31 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αφέθηκε ελεύθερη η δικηγόρος για το «φακελάκι»

Ελεύθερη και χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η δικηγόρος Πειραιά Γεωργία Βασιλείου μετά την απολογία της χτες στην 9η τακτική ανακρίτρια. Η δικηγόρος κατηγορείται για συνέργεια στην απάτη των δύο εφοριακών γυναικών Στ. Κάτσου, 54 χρόνων και Αθ. Θεοδωρακοπούλου 39 χρόνων, οι οποίες συνελήφθησαν επ'` αυτοφώρω να παίρνουν τρία εκατομμύρια σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από κάτοικο εξωτερικού για να τακτοποιήσουν ανύπαρκτη οφειλή στο Δημόσιο ύψους 18 εκατ. δραχμών.

Οι δύο εφοριακοί, η 54χρονη Σταυρούλα Κάτσου και η 39χρονη Αθηνά Θεοδωρακοπούλου, οι οποίες κατηγορούνται για απάτη και παθητική δωροδοκία ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν σήμερα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας η Ειρ. Ευαγγέλου - Γλαύκου, κάτοικος εξωτερικού είχε αγοράσει ένα διαμέρισμα και απευθύνθηκε στη δικηγόρο Γ. Βασιλείου, την οποία εμπιστευόταν για να επιβλέπει όλες τις διαδικασίες τίτλων και τη μεταβίβαση των νεοαποκτηθέντων ακινήτων. Λίγους μήνες αργότερα η δικηγόρος της ζήτησε μέσω των δύο γυναικών εφοριακών το ποσό των τριών εκατ. δραχμών για να τακτοποιήσει ανύπαρκτη οφειλή ύψους 18 εκατ. δραχμών προς την Εφορία. Η Ειρ. Ευαγγέλου - Γλαύκου ενημέρωσε το Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας, οπότε και αποκαλύφθηκε η απάτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ