Τετάρτη 12 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Σε δύο συνεδριάσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Σήμερα το απόγευμα και το πρωί της Παρασκευής θα συνέλθει η διευρυμένη Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), κεκλεισμένων των θυρών, για να εξετάσει το θέμα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, μετά τη διακοπή της πρώτης διάσκεψης την περασμένη Παρασκευή.

Η προηγούμενη συνεδρίαση του ΣτΕ είχε διακοπεί καθώς ο πρόεδρός του, Ν. Σακελλαρίου, είχε επικαλεστεί την ύπαρξη αρνητικού κλίματος από δημόσιες τοποθετήσεις. Αντίθετα, διαρροές που υπήρξαν, αλλά και τα όσα ανέφεραν αργότερα δύο αντιπρόεδροι του ΣτΕ που υπέβαλαν την παραίτησή τους από τη συνδικαλιστική τους ένωση, έκαναν λόγο για σοβαρές διαφωνίες μεταξύ των μελών του ΣτΕ, όχι μόνο για διαδικαστικούς λόγους.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπερθεματιστών του διαγωνισμού και των νυν καναλαρχών που δεν απέκτησαν άδεια, με τα τελευταία σενάρια να αναφέρουν «ζυμώσεις» για την είσοδο του Ι. Σαββίδη στο «Star Channel», ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη. Επίσης, χτεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για επικείμενη συνάντηση του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά, με τον ιδιοκτήτη του «ΣΚΑΪ», Γ. Αλαφούζο, την οποία φέρεται να ζήτησε ο τελευταίος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ