Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ψευτολεονταρισμοί με ντεκόρ τους χρυσαυγίτες

Eurokinissi

Χρυσαυγίτες και κυβερνητικοί βουλευτές, μαζί με έναν βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων, ήταν η συνοδεία του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου και του αν. υπουργού, Δημήτρη Βίτσα, κατά τη χτεσινή τους επίσκεψη στο Καστελόριζο και τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή, η οποία προβλήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, συμμετείχαν τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Ελένη Αυλωνίτου, Ιωάννης Δέδες, Νίνα Κασιμάτη, Γιώργος Ντζιμάνης και Δημήτρης Ρίζος από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τους ΑΝΕΛ ο Κωνσταντίνος Κατσίκης, από την Ενωση Κεντρώων ο Ιωάννης Σαρίδης και από την Χρυσή Αυγή οι Κασιδιάρης, Παππάς και Αϊβατίδης. Παρόντες ήταν οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, και ΓΕΣ, Βασίλης Τελλίδης.

Για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, παρουσιάστηκε η επίσκεψη ως μια ευκαιρία να ενημερωθούν οι βουλευτές από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για τη μετάβαση βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ' την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις "παράτες" και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Αμυνας, Π. Καμμένου, την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.

Μια «ωραία ατμόσφαιρα» Κασιδιάρης, Βίτσας, Καμμένος και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΧΑ, και των ΑΝΕΛ μαζί σε ψευτολεονταρισμούς την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ανοίγει δρόμους στο ΝΑΤΟ...

Eurokinissi

Μια «ωραία ατμόσφαιρα» Κασιδιάρης, Βίτσας, Καμμένος και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΧΑ, και των ΑΝΕΛ μαζί σε ψευτολεονταρισμούς την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ανοίγει δρόμους στο ΝΑΤΟ...
Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ