Παρασκευή 7 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απεργία στη Ναυπηγοεπισκευή στις 13 Ιούλη

Με νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 13/7 συνεχίζουν και κλιμακώνουν οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευή τη μάχη τους για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Την απόφαση για την απεργία πήρε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας σε ανοιχτή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του, προχτές στο Πέραμα.

Στο πλαίσιο της απεργίας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την ίδια μέρα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη του Πειραιά, με τη συμμετοχή και άλλων Συνδικάτων και Λαϊκών Επιτροπών. Θα ακολουθήσει πορεία στον Πειραιά, η οποία θα καταλήξει στην πλατεία Κοραή, όπου θα γίνει συναυλία.

Για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας και της συγκέντρωσης, πραγματοποιήθηκε χτες στο Πέραμα σύσκεψη με Λαϊκές Επιτροπές και μαζικούς φορείς, κατά την οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις παρεμβάσεις μέσα σε χώρους δουλειάς μέχρι τις 13 Ιούλη, για να φτάσει το απεργιακό κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους.

Παράλληλα, το Συνδικάτο καλεί τους εργοδότες μέχρι τις 15 Ιούλη να υπογράψουν την κλαδική ΣΣΕ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι εργαζόμενοι θα κλιμακώσουν τη δράση τους με διάφορες μορφές πάλης μέσα στον Αύγουστο, προκηρύσσοντας νέα 24ωρη απεργία το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, με ανοιχτή ημερομηνία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ