Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντικομμουνισμός και διαστρέβλωση αντί απάντησης

Στη χτεσινή συζήτηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις εμπεριστατωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις του ΚΚΕ, επιδόθηκαν σε πλήρη διαστρέβλωσή τους. «Πρώτο βιολί» ο Χρ. Καραγιαννίδης, που επιδόθηκε σε αντικομμουνιστικό ντελίριο, με δηλώσεις όπως ότι «η μεγαλύτερη δυσφήμιση για την κομμουνιστική ιδέα είναι η ύπαρξη του κόμματός σας». Αμφισβήτησε μέχρι ότι υπάρχουν υποσιτισμένα παιδιά στα σχολεία! Τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος αφού τα «έβαλε» με τη Σοβιετική Ενωση και τον Στάλιν, αποφάνθηκε ότι το ΚΚΕ θεωρεί «ανθρώπους που διεκδικούν σε επίπεδο ατομικών δικαιωμάτων» ως «υποπροϊόντα κοινωνικών σχέσεων» και πάει λέγοντας.

Απαντώντας στο χυδαίο αντικομμουνισμό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Δελής σημείωσε:

«Περιμέναμε απαντήσεις στα επιχειρήματά μας για το νομοσχέδιο, περιμέναμε αντεπιχειρήματα γιατί εμείς επιδιώκουμε την ουσιαστική αντιπαράθεση, θέλουμε αυτή να διεξάγεται ανοιχτά, ειλικρινά και τίμια. Αποδείξατε ότι ούτε μπορείτε, ούτε θέλετε!

Ομολογώντας την αδυναμία τους να απαντήσουν στην τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία του ΚΚΕ, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγαν στον αντικομμουνισμό. Αντικομμουνισμός είναι η διαστρέβλωση και η παραποίηση των θέσεων του ΚΚΕ προκειμένου να τις αντιμετωπίσετε.

Το χορό έσυρε πρώτος ο κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι έχει πάρει διαζύγιο με την επιστήμη. "Η επιστήμη είναι ορθολογική, μόνο εάν συμφωνεί με τα δεδομένα τους" ισχυρίστηκε.

Αυτή ήταν η απάντησή του και νόμισε πως "ξεμπέρδεψε" με τη βασική κριτική του ΚΚΕ στον αντιεπιστημονικό - ιδεαλιστικό διαχωρισμό ανάμεσα στο "βιολογικό" και "κοινωνικό" φύλο, διαχωρισμό στον οποίο βασίζεται και τον οποίο αναπαράγει το νομοσχέδιο.

Διαστρέβλωσε τα όσα είπαμε ισχυριζόμενος ότι είπαμε "τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι αποτέλεσμα της σήψης της αστικής δημοκρατίας" και φυσικά διάνθισε την τοποθέτησή του με τις απαραίτητες αντικομμουνιστικές "πινελιές" για το "σταλινισμό".

Η τοποθέτηση του κ. Καραγιαννίδη δεν έχει καμία σχέση με κριτική στις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις του ΚΚΕ. Είναι ένα εμετικό αντικομμουνιστικό παραλήρημα και θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά ο λαός, οι αριστεροί, οι προοδευτικοί άνθρωποι. Μάλιστα, ο κ. Καραγιαννίδης έφτασε να αρνείται και την πραγματικότητα. Μας είπε ότι λέμε ψέματα ότι υπάρχουν υποσιτισμένα παιδιά. Δεν υπάρχουν κατά τον κ. Καραγιαννίδη υποσιτισμένα παιδιά στα σχολειά. Τότε γιατί υπάρχουν αυτά τα ανεπαρκή κονδύλια στον προϋπολογισμό για να δίνονται γεύματα στα παιδιά; Στη Θεσσαλονίκη χίλια τόσα παιδιά δέχονται αυτά τα γεύματα, επειδή είναι φαγωμένα και δεν είναι υποσιτισμένα; Τελικά την απάντηση στον κ. Καραγιαννίδη, για το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν πεινασμένα παιδιά, τη δίνει η ίδια η πραγματικότητα. Φυσικά και υπάρχουν και υπάρχουν γιατί στηρίζετε και ψηφίζετε μια τέτοια πολιτική».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Λαθροχειρίες της «Αυγής» (2018-05-10 00:00:00.0)
Αξιολόγηση έλεγχος και κριτήρια (2013-03-14 00:00:00.0)
Ιδεολογικοπολιτική αντεπίθεση στη διαστρέβλωση της Ιστορίας (2009-11-27 00:00:00.0)
Ο αντικομμουνισμός χτες και σήμερα (2006-07-30 00:00:00.0)
Ο υποσιτισμός σκοτώνει τα παιδιά (1997-12-16 00:00:00.0)
Ζητούμενο η αλλαγή προσανατολισμού στην ΕΥΠ (1996-03-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ