Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε θέση μάχης με όπλο την πολιτική πρόταση του Κόμματος

Επί θύραις βρίσκεται η μεγάλη Πολιτική και Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, που αρχίζει την 1η του Νοέμβρη με διάρκεια έως το τέλος του Δεκέμβρη. Οι κομματικές οργανώσεις όλης της χώρας σχεδιάζουν προσεκτικά τον τρόπο παρέμβασής τους στους χώρους ευθύνης τους, ώστε να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και να οδηγήσει στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν θέσει, παίρνουν όλα τα μέτρα που υποδεικνύει η πείρα τους για την επιτυχία της Εξόρμησης.

Πολύ δε περισσότερο που η χρονική συγκυρία - που σημαδεύεται από έναν ακόμα ιμπεριαλιστικό πόλεμο - στην οποία θα διεξαχθεί, επιτάσσει πλατύ πολιτικό διάλογο με τον ελληνικό λαό, για να γίνουν ευρύτερα γνωστές και κατανοητές οι θέσεις του ΚΚΕ και κυρίως οι προτάσεις του για διέξοδο από τη σημερινή πραγματικότητα που προοπτικά διαγράφεται ακόμα πιο ζοφερή για τα λαϊκά στρώματα. Η πολιτική και οικονομική καμπάνια αποτελεί μια ακόμα, σημαντική, ευκαιρία σ' αυτή την κατεύθυνση.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πυρετωδώς προετοιμάζονται, για να φέρουν σε πέρας με επιτυχία και αυτή τη μάχη, να γίνουν η «φωνή» του ΚΚΕ στους χώρους δουλιάς, στα γραφεία, σε πόλεις και χωριά, να κομματιάσουν το «δίχτυ» σιωπής και διαστρέβλωσης που απλώνουν στις θέσεις του Κόμματος τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να αποκρούσουν την επίθεση που δέχεται το Κόμμα από την άρχουσα τάξη, να δείξουν στον ελληνικό λαό τον πραγματικά ωφέλιμο γι' αυτόν δρόμο, της ρήξης και της σύγκρουσης με την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, το δρόμο της συγκρότησης του λαϊκού μετώπου πάλης.

Με το κουπόνι ανά χείρας, λοιπόν, από την πρώτη μέρα του Νοέμβρη τα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απευθύνονται δυναμικά στον ελληνικό λαό, με την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την επίκαιρη, επιτακτικά αναγκαία και ελπιδοφόρα πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και του ζητούν όχι μόνο την οικονομική του ενίσχυση, αλλά και τη συστράτευσή του στον αγώνα, στην κοινή δράση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ