Τρίτη 28 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κανένας συμβιβασμός! Αγώνας ενάντια στην πολιτική που κάνει στάχτη τη ζωή του λαού
  • Δ. Κουτσούμπας: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη σημερινή βαρβαρότητα, εν έτει 2018 να χάνονται άνθρωποι από πυρκαγιές και πλημμύρες
  • Η σημερινή κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί. Οι βασικές λαϊκές ανάγκες μπορούν να ικανοποιηθούν συνολικά με κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, στο πλαίσιο της εργατικής εξουσίας
  • Οι καταστροφικές πυρκαγιές που εξελίσσονται διαχρονικά στην Ελλάδα, φανερώνουν σε όλο τους το «μεγαλείο» τα «επιτεύγματα» μιας κοινωνίας που οικοδομείται στη βάση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων και την εμπορευματοποίηση των πάντων σε όφελος των μεγάλων συμφερόντων.
  • Είναι τεράστια υποκρισία και πρόκληση οι κύριοι υπεύθυνοι αυτού του διαχρονικού εγκλήματος, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σήμερα, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παλιότερα, να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω στον πόνο και την καταστροφή.
  • Η πολιτική που θυσιάζει τη ζωή και το περιβάλλον για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων είναι η ίδια με αυτήν που κόβει μισθούς και συντάξεις, κατεδαφίζει εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα.
  • Χρειάζεται κίνημα διεκδίκησης για έργα και υποδομές που θα υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες, που θα συναντηθεί με τον αγώνα για τα μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν το λαό, σε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θα βάζει στο στόχαστρο τον σημερινό βάρβαρο δρόμο ανάπτυξης, το σάπιο αστικό κράτος, το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα και τα κόμματα και τις ηγεσίες που το υπηρετούν.


ΣΕΛ.  10   -   14

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ