Τρίτη 27 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνεχίζεται η Εκθεση αρχειακού υλικού

Μέχρι και το Σάββατο 1η Δεκέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα»

Απόφοιτοι πανεπιστημίων σοσιαλιστικών χωρών ξεναγούνται στην Εκθεση
Απόφοιτοι πανεπιστημίων σοσιαλιστικών χωρών ξεναγούνται στην Εκθεση
Το Σάββατο 1η Δεκέμβρη ολοκληρώνεται η μεγάλη Εκθεση της ΚΕ του ΚΚΕ με πλούσιο αρχειακό υλικό, που λειτουργεί για τα 100χρονα του Κόμματος στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα».

Εκατοντάδες εκθέματα, μοιρασμένα σε ενότητες της συγκλονιστικής Ιστορίας του Κόμματος, υπό τον τίτλο «Μια κόκκινη γραμμή τον δρόμο μάς δείχνει», περιμένουν τους επισκέπτες να τα περιεργαστούν, να εμπνευστούν αλλά και να διδαχτούν από όλη αυτήν την πορεία.

Οι οργανωμένες ξεναγήσεις είναι καθημερινές, σε Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, αλλά και άλλες ομάδες επισκεπτών. Το Σάββατο 24/11 την έκθεση επισκέφθηκαν δεκάδες απόφοιτοι πανεπιστημίων σοσιαλιστικών χωρών, που ξεναγήθηκαν στα εκθέματα, ακούγοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλευρές των διδαγμάτων που αντλεί το Κόμμα μας από την ηρωική του Ιστορία.

Λειτουργία της Εκθεσης

Η Εκθεση λειτουργεί μέχρι το Σάββατο 1η Δεκέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στο Θησείο). Ο κοντινότερος σταθμός πρόσβασης είναι αυτός του μετρό «Κεραμεικός».

Μέρες και ώρες επισκέψεων: Τρίτη - Σάββατο: 10 π.μ. - 8 μ.μ., Κυριακή: 10 π.μ. - 2 μ.μ. Δευτέρα κλειστά.

Για ομαδικές επισκέψεις και οργανωμένες ξεναγήσεις να προηγείται επικοινωνία με την Κομματική Οργάνωση Αττικής στο τηλέφωνο 210.5282.607, Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. - 12 μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ. και το Σάββατο 11 π.μ. - 1 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ