Τρίτη 27 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Το Σάββατο 1η Δεκέμβρη:

  • Η ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Αστόρια». Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, Γραμματέας της ΤΕ Ηρακλείου. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη, με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ: Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την ταξιδέψαμε ακόμη...».
  • Στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, η ΚΟΒ Τυρνάβου πραγματοποιεί εκδήλωση όπου θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το Τελευταίο Σημείωμα», ενώ στο φουαγιέ του θεάτρου θα υπάρχει έκθεση με αρχειακό υλικό.
  • Η ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης διοργανώνει λαϊκή βραδιά, με το συγκρότημα των Βορειοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων.

Την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν, στις 11 π.μ., στο μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι), εκδήλωση τιμής για το Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ και για τους αρχηγούς του, Θύμιο Καψή (Ανάποδο) και Γιώργη Βλαχούτσικο (Ευβοιώτη). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παππάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» (Προκόπι).

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, η ΤΕ Χανίων διοργανώνει στις 8 μ.μ., στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Παλιό Τελωνείο), μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ - Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ακόμα ταξιδέψει...» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ